Εύβοια: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και προκάλεσε φωτιά κοντά σε εργοστάσιο με προπάνιο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Εύβοια: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και προκάλεσε φωτιά Εύβοια: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και προκάλεσε φωτιά

Σωτήρια απεδείχθη η άμεση επέμβαση της πυροσβεστική υπηρεσίας Ιστιαίας, Λίμνης και Μαντουδίου σε μια φωτιά που ξέσπασε στην Στροφυλιά Βόρειας Εύβοιας και έσβησε έγκαιρα χάρη στην γρήγορη αντιμετώπιση της..

Η φωτιά σύμφωνα με το eviathema.gr  ξεκίνησε λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα από ένα αυτοκίνητο που πήρε φωτιά για αγνώστους μέχρι στιγμής λόγους.. Επεκτάθηκε σε δασική περιοχή όμως η επικινδυνότητα του περιστατικού ήταν μεγάλη καθώς κατευθύνθηκε προς μια επιχείρηση που είχε δεξαμενές προπανίου.

Η κινητοποίηση των δυνάμεων πυρόσβεσης της Ιστιαίας ήταν άμεση και καθοριστική καθώς κατάφεραν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να περιορίσουν την φωτιά.

Εύβοια: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και προκάλεσε φωτιά

Εύβοια: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και προκάλεσε φωτιά

Οι μνήμες από τον Αύγουστο του 2021 που η φωτιά στην βόρεια Εύβοια εξελίχθηκε σε mega πυρκαγιά και έκαιγε όλη την βόρεια Εύβοια για ημέρες μέχρι που σταμάτησε στην Θάλασσα είναι ακόμα νωπές..

Θα ήταν τραγικό να επαναλαμβάνονταν μια τέτοια τραγωδία τρία χρόνια μετά και ενώ το δάσος της βορείου Ευβοίας προσπαθεί να ανασυσταθεί.

Ευτυχώς αυτή την φορά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα!

About The Author

Διαβάστε επίσης:  Διανομή 32.400 κιλών ζωοτροφών στους κτηνοτρόφους της Ανατολικής Αττικής