Δομή ασυνόδευτων παιδιών: Σκηνικό έντασης μεταξύ κατοίκων στην Πετρούπολη

Δομή ασυνόδευτων παιδιών: Σκηνικό έντασης μεταξύ κατοίκων στην Πετρούπολη Δομή ασυνόδευτων παιδιών: Σκηνικό έντασης μεταξύ κατοίκων στην Πετρούπολη
Δομή ασυνόδευτων παιδιών: Σκηνικό έντασης μεταξύ κατοίκων στην Πετρούπολη

Τρομακτικές σκηνές σημειώθηκε στην Πετρούπολη, με κατοίκους να «παίζουν» ξύλο για δομή ασυνόδευτων ανηλίκων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου της περιοχής, μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση αποφάσισε να μισθώσει κτήριο που ανήκει σε ιδιώτη για να εγκαταστήσει Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, συγκεντρώθηκε κόσμος έξω από την εγκατάσταση και υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σοβαρό επεισόδιο με ξυλοδαρμό.




Η ανακοίνωση του Δήμου:

«Σχετικά με αναρτήσεις σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που έχουν αναφορά στην Πετρούπολη, ο Δήμος Πετρούπολης ενημερώνει για τα εξής:

Η Δημοτική Αρχή τις προηγούμενες μέρες έλαβε γνώση για την πρόθεση Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης να μισθώσει κτήριο στον Δήμο μας που ανήκει σε ιδιώτη για να εγκαταστήσει Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων.

Για το θέμα επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου χωρίς να λάβει σαφείς απαντήσεις. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε εκπρόσωπος της συγκεκριμένης οργάνωσης με τον Δήμο (17/07) επιβεβαιώθηκε αυτή η πληροφορία και ότι προτίθεται να φιλοξενήσει Ασυνόδευτα Ανήλικα Προσφυγόπουλα.

Διαβάστε επίσης:  Ανήλικος έγινε στόχος απατεώνων - Μετά από επιχείρηση της ΕΛΑΣ συνελήφθη 63χρονη που προσπάθησε να τον εξαπατήσει τηλεφωνικά
Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο