Άλιμος: Αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα – Απεγκλωβίστηκε ο μεθυσμένος οδηγός του

Άλιμος: Αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα - Απεγκλωβίστηκε ο μεθυσμένος οδηγός του Άλιμος: Αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα - Απεγκλωβίστηκε ο μεθυσμένος οδηγός του

Ενημερώθηκε το βράδυ της Κυριακής, η Λιμενική Αρχή Φλοίσβου για περιστατικό πτώσης οχήματος με έναν επιβαίνοντα, εντός της μαρίνας Αλίμου. Άμεσα στο σημείο έσπευσε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσε ότι ένα Ι.Χ.Ε. όχημα καθώς και ο οδηγός του βρισκόταν εντός θαλάσσης, μπροστά από την προβλήτα 4Κ της μαρίνας.

Με τη συνδρομή στελέχους της οικείας Λιμενικής Αρχής, καθώς και στελέχους της ΕΛ.ΑΣ. ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του ο 61χρονος ημεδαπός οδηγός και στη συνέχεια του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ. Στον ανωτέρω διενεργήθηκε τεστ αλκοολομέτρησης, όπου βρέθηκε θετικός και του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Διαβάστε επίσης:  «Θα σου σπάσω τα μούτρα» - 14χρονος επιτέθηκε σε καθηγήτρια που του έκανε παρατήρηση για το κινητό
Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο