Αιματηρή επίθεση σε φεστιβάλ στη Γερμανία – Πληροφορίες για νεκρούς και τραυματίες

Αιματηρή επίθεση σε φεστιβάλ στη Γερμανία Αιματηρή επίθεση σε φεστιβάλ στη Γερμανία

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο φεστιβάλ της πόλης Ζόλινγκεν στη δυτική Γερμανία. Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, υπάρχουν αναφορές για νεκρούς και τραυματίες. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και βρίσκεται σε αναζήτηση του δράστη, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος.

Η επίθεση έγινε κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την 650ή επέτειο της πόλης, γεγονός που είχε προσελκύσει πολλούς κατοίκους και επισκέπτες. Η υπηρεσία διάσωσης δίνει μάχη για τη ζωή εννέα ανθρώπων, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα Solinger Tageblatt. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τα κίνητρα του δράστη και συνεχίζουν να διαχειρίζονται την κρίση στην περιοχή.

Η τοπική εφημερίδα Solinger Tagblatt ανέφερε ότι οι αρχές κάλεσαν τον κόσμο να εγκαταλείψει το κέντρο του Σόλινγκεν και ότι ένας από τους διοργανωτές του φεστιβάλ, ο Φίλιπ Μούλερ δήλωσε στη σκηνή ότι οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έδιναν μάχη για τη ζωή εννέα ανθρώπων.

Το φεστιβάλ για την 650ή επέτειο της πόλης ξεκίνησε την Παρασκευή και επρόκειτο να διαρκέσει έως την Κυριακή.

About The Author

Διαβάστε επίσης:  Alert! Πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους - Εκδόθηκε 112 για απομάκρυνση