Νέα Φιλαδέλφεια: Από σήμερα σε ισχύ τα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό του Conference League

μέτρα ασφαλείας για τον τελικό του Conference League μέτρα ασφαλείας για τον τελικό του Conference League
μέτρα ασφαλείας για τον τελικό του Conference League

Από τη Δευτέρα τίθονται σε ισχύ τα μέτρα ασφαλείας στη Νέα Φιλαδέλφεια που ετοιμάζεαι να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League.

Σε ρυθμούς τελικού του Europa Conference League ζει η Αθήνα, με τον Ολυμπιακό να προετοιμάζεται για τη σπουδαία αναμέτρηση κόντρα στη Φιορεντίνα, αλλά και την Ελληνική Αστυνομία να καταστρώνει τα σχέδιά της προκειμένου να μην υπάρξουν οποιαδήποτε έκτροπα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σε ισχύ τίθενται από σήμερα τα αυξημένα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ καθώς και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του μεγάλου τελικού του Europa Conference League.

Ειδικότερα, από την Ελληνική Αστυνομία έχει καταρτιστεί ένα πλαίσιο μέτρων με εντατικούς ελέγχους έξω από το γήπεδο, ώστε αφενός να διασφαλιστεί η ομαλή προσέλευση των φιλάθλων, αλλά και να μην επηρεαστεί υπέρμετρα η κοινωνικοοικονομική ζωή της περιοχής.

Ειδικότερα, με νέα ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ επισημαίνει ότι θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σε οδούς και λεωφόρους των Δήμων Νέας Ιωνίας, Αθηναίων, Μεταμόρφωσης, Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και Πειραιώς.

Ήδη από το Σάββατο οι αστυνομικοί του ΑΤ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας μοιράζουν στους πολίτες της περιοχής φυλλάδιο σε μια προσπάθεια να συνεισφέρουν και αυτοί με τη σειρά τους στην επιτυχή υλοποίηση των αστυνομικών μέτρων που έχουν σχεδιασθεί.

Συγκεκριμένα, τους ζητείται η αποφυγή μετακίνησης με όχημα σε συγκεκριμένες οδούς, ενώ απαγορεύεται και οι στάθμευση στις συγκεκριμένες οδούς.




About The Author

Διαβάστε επίσης:  Αφίδνες: Απομακρύνθηκε από τις γραμμές το δέντρο - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στα τρένα