ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Χωρίς απουσίες η αποστολή των «ασπρόμαυρων» – Στην ΑΕΚ εκτός ο Αυστριακός τερματοφύλακας

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο “μεγάλο” ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής για τα πλέι οφ της Super League, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μην έχει απουσίες ενόψει του παιχνιδιού.

Στην τελευταία προπόνηση των “ασπρόμαυρων” το Σάββατο(6/04/24) ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε όλους του τους ποδοσφαιριστές σε καλή κατάσταση, με αποτέλεσμα στην αποστολή της ομάδας του να παίρνει 23 παίκτες.

Μάλιστα μέσα σε αυτή βρίσκεται και ο Γιόνι Ότο και Μπράντον Τόμας, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο πριν από την προπόνηση της ομάδας, χωρίς ωστόσο να έχει κάποιο πρόβλήμα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ
Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Στην ΑΕΚ Ο Αυστριακός τερματοφύλακας δεν ήταν διαθέσιμος στα δύο προηγούμενα ντέρμπι με Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια και Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι ούτε με τον ΠΑΟΚ.

Το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης συνεχίζει να είναι… πάνω από τον 31χρονο παίκτη και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται μέρα με την ημέρα, όμως προς το παρών δεν είναι έτοιμος να μπει στην δράση, κάτι που σημαίνει πως ξανά κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γιώργος Αθανασιάδης.

 

About The Author