Παλαιό Φάληρο: Πυροβολισμοί με δύο τραυματίες – Είχε στήσει καρτέρι στην πρώην του [ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ]

Πυροβολισμοί Παλαιό Φάληρο Πυροβολισμοί Παλαιό Φάληρο

Συναγερμός σήμανε στις Αστυνομικές Αρχές μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στο Παλαιό Φάληρο επί της Οδού Νασλίου λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα της Τρίτης 4 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μία 26χρονη κοπέλα Αλβανικής καταγωγής μαζί με τον 20χρονο αδερφό της και έναν 30χρονο Έλληνα την ώρα που βρίσκονταν μέσα σε όχημα  δέχθηκαν πυροβολισμούς από τον πρώην σύντροφό της 36χρονο Αλβανικής καταγωγής. Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι και κατα την άφιξή της  στο σημείο πυροβόλησε.

Ο αδερφός της κοπέλας και ο 30χρονος τραυματίστηκαν στην ωμοπλάτη από τα πυρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν  κάλυκες από πιστόλι οι οποίοι μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

O δράστης έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από την αστυνομία ώστε να συλληφθεί. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν από τους αστυνομικούς τρεις κάλυκες.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο της επίθεσης:

About The Author

Διαβάστε επίσης:  Ένταση έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ: Φραστική επίθεση σε Γεροβασίλη και Θεοχαρόπουλο - Κασσελάκης: «Γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες, είμαι εδώ»