Εντόπισαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών μέσα σε Ταξί – Δραπέτης φυλακών ένας εκ των συλληφθέντων (ΦΩΤΟ)

Εντόπισαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών μέσα σε Ταξί Εντόπισαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών μέσα σε Ταξί

Σημαντική επιτυχία στην καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών σημείωσαν σήμερα (18/10/2024) το πρωί οι αρχές της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα, 14/10/2024, το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας είχε κατασχέσει 50 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με το Β’ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, συνέλαβαν έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό, οι οποίοι κατηγορούνται – κατά περίπτωση – για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για απόδραση κρατουμένου.

Ποσότητα ναρκωτικών

Το χρονικό της υπόθεσης ξεκίνησε όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν στο Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο των κατηγορουμένων στην Εγνατία Οδό και, με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων, διαπίστωσαν ότι το όχημα μετέφερε 72 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 81 κιλών και 704 γραμμαρίων.

Εκτός από τα ναρκωτικά και το όχημα, κατασχέθηκε και το ποσό των 4.370 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή των κατηγορουμένων και μέσα στο αυτοκίνητο.

Εντόπισαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών μέσα σε Ταξί - Δραπέτης φυλακών ένας εκ των συλληφθέντων (ΦΩΤΟ)

Επιπλέον, αποκαλύφθηκε ότι ο αλλοδαπός είχε παραβιάσει άδεια που του είχε χορηγηθεί από σωφρονιστικό κατάστημα, όπου εξέτιε ποινή για διακίνηση ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Διακίνηση ναρκωτικών

Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο