Αυξημένα μέτρα ασφαλείας της ΕΛΑΣ στην Αθήνα την Δευτέρα 23/09 για το διεθνές συνέδριο δίωξης ναρκωτικών

διεθνές συνέδριο δίωξης ναρκωτικών διεθνές συνέδριο δίωξης ναρκωτικών
διεθνές συνέδριο δίωξης ναρκωτικών

Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, η Αθήνα θα μετατραπεί σε διεθνές κέντρο πληροφόρησης και ανάλυσης για τις υποθέσεις ναρκωτικών, καθώς περίπου 500 κορυφαίοι διοικητές των Υπηρεσιών Δίωξης Ναρκωτικών από όλο τον κόσμο θα συμμετάσχουν σε ένα συνέδριο που διοργανώνει η Ελλάδα.

Η συγκέντρωση όλων αυτών των ηγετικών στελεχών μιας τόσο κρίσιμης υπηρεσίας έχει αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας, δεδομένου ότι οι συμμετέχοντες έχουν συμβάλει στη διάλυση μεγάλων καρτέλ ναρκωτικών και στη σύλληψη κορυφαίων διακινητών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, θα εξεταστούν οι τελευταίες εξελίξεις στις μεθόδους των εγκληματικών δικτύων, ενώ θα συζητηθούν στρατηγικές για πιο αποτελεσματική συνεργασία και ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων διεθνώς.

Κεντρικά θέματα θα είναι οι νέες διαδρομές διακίνησης, τα καινοφανή ναρκωτικά, καθώς και οι τεχνικές διείσδυσης στις πιο βίαιες συμμορίες. Επιπλέον, θα γίνει εκτενής ανάλυση μεγάλων υποθέσεων ναρκωτικών από όλο τον κόσμο, με εστίαση στον τρόπο διεξαγωγής των επιχειρήσεων σύλληψης των εμπλεκομένων.

About The Author

Διαβάστε επίσης:  Συνελήφθη 25χρονη για εκδικητική πορνογραφία και απόπειρα εκβίασης