Απανθρακωμένος και τεμαχισμένος βρέθηκε ηλικιωμένος στα Άνω Λιόσια

Απανθρακωμένος και τεμαχισμένος βρέθηκε ηλικιωμένος στα Άνω Λιόσια Απανθρακωμένος και τεμαχισμένος βρέθηκε ηλικιωμένος στα Άνω Λιόσια
Απανθρακωμένος και τεμαχισμένος βρέθηκε ηλικιωμένος στα Άνω Λιόσια

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές, το βράδυ της Παρασκευής, μετά τον εντοπισμό απανθρακωμένης και τεμαχισμένης σορού σε αυλή σπιτιού, στην οδό Αγαμέμνονος, στα Άνω Λιόσια.

Όπως εκτιμούν οι Αρχές, ο ηλικιωμένος είχε πεθάνει εδώ και περίπου 20 ημέρες και ο 59χρονος γιος του, ο οποίος προσήχθη, τον έκαψε υποστηρίζοντας ότι δεν είχε χρήματα για να τον θάψει.

Η έντονη δυσοσμία, που αναδύονταν από τον χώρο της μονοκατοικίας στην Αγαμέμνονος, οδήγησε τους γείτονες να καλέσουν την αστυνομία αστυνομία. Ένας εξ αυτών νόμισε αρχικέ πως επρόκειτο για καμένο ζώο.

Οι αστυνομικοί αντίκρυσαν χθες βράδυ το αποτροπιαστικό θέμα, τη σορό του 82χρονου πάνω σε καμένο στρώμα. Προσήγαγαν τον 59χρονο, αφού τους απάντησε επανειλημμένα ψευδώς στην ερώτηση για τον πατέρα του υποστηρίζοντας αρχικά ότι βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης κι ύστερα σε κάποιον συγγενή. Ιατροδικαστής Εξέτασε το πτώμα αλλά δεν κατάφερε να βγάλει πόρισμα, ενώ η διενέργεια νεκροψίας αναμένεται να ρίξει φως στα αιτία του θανάτου.

Ο 59χρονος κατηγορείται για μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο θανών είχε πει πως ο γιος του τον χτυπούσε. Άλλοι γείτονες υποστήριξαν ότι η υπόθεση ενδέχεται να σχετίζεται με τον εκπλειστηριασμό της μονοκατοικίας.




Διαβάστε επίσης:  Ένα ακόμη περιστατικό βίας σημειώθηκε σε σχολείο της Θεσσαλονίκης κρατούσαν όμηρο συμμαθητή τους
Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο