Κατέληξε η 16χρονη που είχε πέσει σε κώμα μετά το κοκτέιλ ναρκωτικών που της έδωσαν

Κατέληξε η 16χρονη που είχε πέσει σε κώμα μετά το κοκτέιλ ναρκωτικών που της έδωσαν Κατέληξε η 16χρονη που είχε πέσει σε κώμα μετά το κοκτέιλ ναρκωτικών που της έδωσαν
Ασθενοφόρο

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε η 16χρονη κοπέλα η οποία τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του Ερυθρού Σταυρού αφού είχε πέσει σε κώμα μετά τη χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών.

Να σημειώσουμε ότι το κορίτσι είχε γίνει πειραματόζωο συμμορίας. Είχε βρεθεί σε σπίτι στον Βύρωνα χωρίς τις αισθήσεις.  Ήταν σε κακή κατάσταση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

 

Τι είχαν υποστηρίξει οι κατηγορούμενοι

Οι συλληφθέντες στις απολογίες τους, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξαν ότι δεν έδωσαν ναρκωτικά στο κορίτσι και αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της διακεκριμένης διακίνησης περί ναρκωτικών, της βαριάς σωματικής βλάβης λόγω διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικη, της συμμορίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Μετά τις απολογίες τους η ανακρίτρια ναρκωτικών και ο εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέους δύο κατηγορούμενους, ενώ τους υπολοίπους τους άφησαν ελεύθερους με περιοριστικούς όρους.

 

 

Διαβάστε επίσης:  «Ξήλωσαν» ΑΤΜ από σούπερ μάρκετ στο Χαλάνδρι - Επεισοδιακή καταδίωξη από την ΕΛΑΣ (ΦΩΤΟ)
Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο