Το βίντεο ντοκουμέντο που αποκάλυψε την ταυτότητα του «δράκου»

Το βίντεο ντοκουμέντο που αποκάλυψε την ταυτότητα του «δράκου» Το βίντεο ντοκουμέντο που αποκάλυψε την ταυτότητα του «δράκου»

Στο οπτικό υλικό διάρκειας 14 δευτερολέπτων αποτυπώνεται ο «δράκος των Εξαρχείων, ο 23χρονος άνδρας με τα αρρωστημένα μυαλά, να βαδίζει σε μια πλατεία, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα είχε κάνει επίθεση σε μια 18χρονη στην περιοχή της Γλυφάδας.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 20:15 το βράδυ της 24ης Οκτωβρίου. Ο Σύριος έβαλε στο στόχαστρο του μια νεαρή κοπέλα που περίμενε σε στάση λεωφορείο στην περιοχή της Γλυφάδας. Ο 23χρονος την πλησίασε κι άρχισε να αυτοϊκανοποιείται μπροστά της. Η κοπέλα φοβήθηκε κι άρχισε να τρέχει, εμώ ο δράστης απτόητος την ακολούθησε. Κάποια στιγμή την ακινητοποίησε κι αφού της έκλεισε τη μύτη και το στόμα με τα χέρια στη συνέχεια την έριξε κάτω. Η κοπέλα πάλεψε και κατάφερε να ξεφύγει, ενώ ο δράστης άρχισε να τρέχει προς την αντίθεση κατεύθυνση.

Από τη διαφυγή του είναι και το βίντεο το οποίο εξασφάλισε το newsit.gr, και εμφανίζεται ο 23χρονος να διασχίζει με γρήγορο βηματισμό πλατεία, ενώ κοιτάει και πίσω του φοβούμενος μην τον ακολουθεί κάποιος. Σήμερα ο 23χρονος που πραγματοποίησε 6 σεξουαλικές επιθέσεις σε πέντε γυναίκες και σε μια ανήλικα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε επίσης:  ΣΟΚ στη Γλυφάδα: Ανήλικες μαθήτριες χτύπησαν 14χρονη - Αφού λιποθύμησε προσπάθησαν να τη γδύσουν
Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο