Μεγάλη εμφάνιση η εθνική Ελλάδος και 2-2 με τη Γαλλία του Εμπαπέ – βίντεο

Μεγάλη εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στην Γαλλία του Εμπαπέ μέσα στην “Αγιά Σοφιά” και 2-2 για την γαλανόλευκη ομάδα.

Η Εθνική μας κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 και να φτάσει στην ανατροπή απέναντι στην Γαλλία, χάρη στα εντυπωσιακά γκολ από τον Τάσο Μπακασέτα και τον Φώτη Ιωαννίδη.

Στο 56ο λεπτό μετά από ωραία ενέργεια του Ιωαννίδη, ο Μπουχαλάκης έκανε ένα σουτ το οποίο έδιωξαν οι Γάλλοι, ωστόσο δεν μπορούσαν να κάνουν το ίδιο στην «οβίδα» του Τάσου Μπακασέτα.

Ο αρχηγός της Εθνικής με ένα πολύ δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σαμπά για να κάνει το 1-1 ενώ στο 61΄πέτυχε και δεύτερο γκολ, αυτή την φορά με τον Φώτη Ιωαννίδη.






Η ενδεκάδα της Ελλάδας

Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρότα, Γιαννούλης, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Μασούρας, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο είναι οι: Πασχαλάκης, Διούδης, Κουλιεράκης, Παυλίδης, Ζέκα, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Γούτας, Γιακουμάκης, Κωνσταντέλιας, Σάλιακας, Τσιγγάρας.

Η ενδεκάδα της Γαλλίας

Σαμπά, Κουντέ, Σαλιμπά, Λ. Ερναντές, Τ. Ερναντές, Φοφανά, Ραμπιό, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ, Κολό Μουανί, Ζιρού.

Στον πάγκο είναι οι: Μενιάν, Αρεολά, Κλος, Ντισασί, Ουπαμεκανό, Κεφρέν Τουράμ, Εμπαπέ, Τοντιμπό, Μάρκους Τουράμ, Καμαρά, Κομάν

About The Author