ΜΜΕ Πορτογαλίας: «Στα χέρια του Μαρινάκη η Ρίο Αβε, επενδύει 20,5 εκατ. ευρώ μέχρι τον Ιούνιο»

Νέος ιδιοκτήτης της Ρίο Άβε, θα γίνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης καθώς σύμφωνα με πορτογαλικά Μέσα στην έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου την Κυριακή (19/11) υπερψηφίστηκε η πρόταση (η μοναδική που υπήρχε στο τραπέζι) που κατέθεσε ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού με 555 ψήφους υπέρ (20 αποχές και 21 κατά).

Εφόσον κλείσει και το τυπικό κομμάτι της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κατέχει το 80% του κεφαλαίου του συλλόγου, έχοντας ως άμεσο στόχο την επένδυση ενός μεγάλου ποσού για τις ανάγκες της Ρίο Άβε. Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε η πρόεδρος της ομάδας, Αλεξαντρίνα Κρους, ο Βαγγέλης Μαρινάκης “έχει δεσμευτεί να επενδύσει ένα ποσό που φτάνει στα 20.5 εκατομμύρια ευρώ μέχρι τον Ιούνιο του 2024”.

Η CabineSport γράφει επίσης ότι ο «Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νόττιγχαμ Φόρεστ, θα κατέχει το 80% του κεφαλαίου και θα έβαζε 20,5 εκατομμύρια στη Ρίο Άβε μέχρι τον Ιούνιο του 2024,Ο Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Nothingham Forest, θα κατέχει το 80% του κεφαλαίου και θα βάλει 20,5 εκατομμύρια στη Rio Ave μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Η αποπληρωμή των χρεών, η ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο και η βελτίωση του γηπέδου είναι μέρος των σχεδίων.

About The Author