Πιο ΣΥΡΙΖΑ από την κόψη του “ξυραφιού” δεν έχει στον ΣΥΡΙΖΑ

Πιο ΣΥΡΙΖΑ από την κόψη του "ξυραφιού" δεν έχει στον ΣΥΡΙΖΑ Πιο ΣΥΡΙΖΑ από την κόψη του "ξυραφιού" δεν έχει στον ΣΥΡΙΖΑ

Με τους 4 προς διαγραφή -Πάνο Σκουρλέτη, Νίκο Φίλη, Δημήτρη Βίτσα και Στέφανο Τζουμάκα- να αποχωρούν από το κόμμα, μπήκε τέλος και στον πόλεμο που ξέσπασε μετά την απόφαση Κασσελάκη για εσωκομματικό δημοψήφισμα για τις διαγραφές.

Από το βήμα της ΚΕ ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε πίσω στο θέμα του δημοψηφίσματος για τις διαγραφές, καθώς ενσωματώθηκε τροπολογία στην τελική απόφαση. Ετσι αποσύρθηκε το δημοψήφισμα ως αχρείαστο και πλέον το μόνο όργανο που θα έχει τη δυνατότητα διαγραφών είναι το Πειθαρχικό. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσε να ωθήσει στην έξοδο τους αντιπάλους του, στους οποίους εξαπέλυσε πρωτοφανή επίθεση και καταφέρθηκε εναντίον τους με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, αφού τους αποκάλεσε, μεταξύ άλλων, «Αριστερά πουμαρό» και «Πέμπτη Φάλαγγα της ΝΔ».

«Δεν θα γίνει δημοψήφισμα. Δεν υπάρχει λόγος. Θα ακολουθήσει ένα κείμενο από την Επιτροπή Απόφασης και σας λέω πως με βρίσκει σύμφωνο η παρακάτω διατύπωση: “Τα άτομα που εκτοξεύουν ύβρεις και συκοφαντίες δεν μπορούν να εκπροσωπούν το κόμμα”. Οι κυρώσεις επιβάλλονται από την επιτροπή δεοντολογίας», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Διαβάστε επίσης:  Προς διαγραφή από την ΚΟ της ΝΔ ο Μάριος Σαλμάς - Παραπέμπεται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη