Απίστευτο: Πήγε να πιάσει τη σύντροφό του με τον εραστή της και τον ξυλοκόπησε άγνωστος επειδή έκλεισε τον δρόμο

Απίστευτο: Πήγε να πιάσει τη σύντροφό του με τον εραστή της και τον ξυλοκόπησε άγνωστος επειδή έκλεισε τον δρόμο Απίστευτο: Πήγε να πιάσει τη σύντροφό του με τον εραστή της και τον ξυλοκόπησε άγνωστος επειδή έκλεισε τον δρόμο

Τη σύντροφό του και τον φερόμενο ως εραστή της κατήγγειλε για τον άγριο ξυλοδαρμό του ένας άντρας που πήγε μεθυσμένος στο σπίτι της αγαπημένης του στη Θεσσαλονίκη για να πιάσει… στα πράσα το «παράνομο» ζευγάρι, όμως τον έδειρε ένας διερχόμενος οδηγός επειδή έκλεισε τον δρόμο με το αυτοκίνητο και δεν τον άφηνε να περάσει.

Η υπόθεση έφτασε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης με τους δύο κατηγορούμενους, τη γυναίκα και τον εραστή της, να κάθονται μαζί στο εδώλιο και να αρνούνται ότι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του μηνυτή.

Το δικαστήριο αποφάσισε να απαλλάξει τη γυναίκα από την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κατά συναυτουργία, ενώ επέβαλε ποινή φυλάκισης τριών μηνών, με αναστολή, στον πρώτο κατηγορούμενο κρίνοντας τον ένοχο, τελικά, για απλή σωματική βλάβη από κοινού και αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Σύμφωνα με τον μηνυτή, το περιστατικό έγινε στις αρχές Απριλίου, όταν μετά από κλήση της συντρόφου του πήγε για να της δώσει το κινητό της τηλέφωνο το οποίο είχε ξεχάσει στο αυτοκίνητο του. Όταν έφτασε κάτω από το σπίτι, ο εραστής της, μαζί με άλλα τρία άτομα, τον έβγαλαν έξω από το όχημα, τον έριξαν στο έδαφος και τον χτύπησαν με τα χέρια σε όλο το σώμα και στο κεφάλι, παρουσία της γυναίκας.

“Αναγνώρισα τον κατηγορούμενο ως τον άνθρωπο που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό μου, είναι γνωστός της συντρόφου μου και διατηρούσαν κρυφά ερωτική σχέση. Με ξυλοκόπησε γιατί έμαθε ότι είχα και εγώ σχέση μαζί της”, είπε στην κατάθεσή του στο δικαστήριο.

“Ήταν αυτός και άλλοι τρεις, με έβαλαν κάτω και με χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές, στο κεφάλι, στα πλευρά, στα χέρια, παντού. Μετά ήρθε η αστυνομία. Δε ξέρω ποιος την κάλεσε, εγώ ήμουν χτυπημένος και ζαλιζόμουν. Με τη σύντροφό μου τώρα είμαστε ξανά μαζί, χώρισε με τον κατηγορούμενο και την ξανά πήρα εγώ και διατηρούμε δεσμό”, πρόσθεσε, ενώ άλλαξε την αρχική του κατάθεση και είπε ότι τελικά δεν τον χτύπησε εκείνη, όμως ήταν παρούσα στο περιστατικό.

Πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο