Αστραπές και βροντές στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Ομιλία Κασσελάκη – βίντεο

SYRIZA - ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA - ΣΥΡΙΖΑ

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Γιουχαΐσματα, αποχωρίσεις, εντάσεις και ένας Πρόεδρος να προσπαθεί να ολοκληρώσει την ομιλία του.

Κάποια στελέχη δεν έμειναν να ακούσουν όλη την ομιλία και όσοι την έβλεπαν στις τηλεοράσεις τους ή στο διαδίκτυο παρακολουθούσαν άλλους να γελάνε, τον πρόεδρο να κάνει διάλογο με όσους τον διέκοπταν, άλλους να πιάνουν το κεφάλι τους με απόγνωση και άλλους να μην αντιδρούν σε τίποτα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρώσει την ομιλία του και όταν ολοκλήρωσε σχεδόν κατέβηκε, τρέχοντας από το βήμα.

Αποχωρίσεις ΣΥΡΙΖΑ

Ο Δημήτρης Βίτσας μάλιστα αποχώρησε από την αίθουσα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα ακούγονταν. Επίσης ο Νίκος Φίλης φώναζε «αίσχος» την ώρα που μιλούσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του κατηγόρησε τους πολέμιούς του για προσπάθεια διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως δεν γίνεται να είναι στο κόμμα με τα όσα λένε και κάνουν. Παράλληλα ανέφερε πως ορισμένα στελέχη που είναι εναντίον του υπέσκαπταν με την στάση τους τον ΣΥΡΙΖΑ επί Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο Δημήτρης Βίτσας βγαίνοντας είπε «φεύγω, δεν μπορώ να ακούω τον Κασσελάκη».

Ομιλία Κασσελάκη:

«Ο ελληνικός λαός δε ζει καλά εκεί έξω. Το 41% δεν είναι επειδή οι πολίτες είναι ικανοποιημένοι με τη ΝΔ. Είναι επειδή εμείς χάσαμε 600.000 συμπολίτες μας προς την αποχή. Επειδή δεν δώσαμε αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση ότι μπορούσαμε να βελτιώσουμε τη ζωή τους. Και πώς να τη δώσουμε, μεταξύ τοπικών νομισμάτων και δηλώσεων Κατρούγκαλου; Η πολυφωνία είναι στην κουλτούρα της Αριστεράς», ήταν πάντα η εύκολη απάντηση. Συντρόφισσες και σύντροφοι, άλλο πράγμα η κουλτούρα δημοκρατίας, και άλλο η κουλτούρα αυτοκτονίας», τόνισε, ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Κασσελάκης, με τον κόσμο να τον γιουχάρει.

Διαβάστε επίσης:  Αιματηρό επεισόδιο στο Χαλάνδρι - Ξυλοκόπησαν και πυροβόλησαν νεαρό ανδρα

https://www.facebook.com/100093770103899/videos/897387468395463/