Γεωργιάδης: “Συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη” – βίντεο

Γεωργιάδης: "Συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη" - βίντεο Γεωργιάδης: "Συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη" - βίντεο
Άδωνις Γεωργιάδης

Συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη ζήτησε και από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης αναλαμβάνοντας την ευθύνη γιατί όπως είπε έδωσε την αφορμή σε τρολ του διαδικτύου να διαστρεβλώσουν τις δηλώσεις του.

 

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων. Η τηλεοπτική μου εμπειρία θα έπρεπε να με προστατέψει από δηλώσεις που μπορούν να διαστρεβλωθούν. Ποτέ δεν είπα ότι ο ελληνικός λαός δεν ενδιαφέρεται για τα Τέμπη ούτε θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο. Μόνο ένας άνθρωπος χωρίς καρδιά θα μπορούσε να το πει» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης για να προσθέσει στη συνέχεια «αυτό που είπα είναι ότι οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται για πολιτικούς καυγάδες και για εμπόριο πόνου. Τους ενδιαφέρει η αναζήτηση της αλήθειας, οι πρωτοβουλίες για να μην ξανασυμβεί τέτοια τραγωδία και όχι οι μικροκομματικές αντιπαραθέσεις».

 

Ακούστε τι είχε δηλώσει – το σχετικό απόσπασμα στο 11:23

Διαβάστε επίσης:  ΣΟΚ: Σκότωσε τη σύντροφό του και την «έχτισε» με τσιμέντο στο μπαλκόνι