Κυνική δήλωση Άδωνι Γεωργιάδη για τα Τέμπη! Για διαστρέβλωση μιλά ο υπουργός

Κυνική δήλωση Άδωνι Γεωργιάδη για τα Τέμπη! Για διαστρέβλωση μιλά ο υπουργός Κυνική δήλωση Άδωνι Γεωργιάδη για τα Τέμπη! Για διαστρέβλωση μιλά ο υπουργός

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για την τραγωδία στα Τέμπη, με τον ίδιο τον υπουργό Εργασίας να κάνει λόγο για διαστρέβλωση των λεγομένων του.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Real 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, o υπουργός ανέφερε πως,

“Όλοι του οι πολιτικοί αντίπαλοι έχουν αποφασίσει, δεν ξέρω για ποιους λόγους, αντί να ασχολούνται με αυτά που ενδιαφέρουν πράγματι τους Έλληνες, να ασχολούνται με πράγματα που δεν αφορούν κανέναν, παρά μόνο τον μικρόκοσμό τους. Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύετε από τους 100 συμπολίτες μας, άμα τους ρωτήσουμε, ενδιαφέρονται για Εξεταστική ή για Προκαταρκτική επιτροπή για τα Τέμπη; Και πόσοι ενδιαφέρονται για την ακρίβεια, πόσοι ενδιαφέρονται για το αν θα βρει το παιδί τους δουλειά, πόσοι ενδιαφέρονται για το μεταναστευτικό, πόσοι ενδιαφέρονται για την ασφάλεια..” είπε ο Υπουργός.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα στο 11:23

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο σήμερα για διαστρέβλωση των λεγομένων του σημειώνοντας πως η τοποθέτησή του αναφερόταν στη σύσταση προανακριτικής ή εξεταστικής για το θέμα και όχι το τραγικό δυστύχημα.

«Εγώ δεν είπα στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι ”ουδείς ενδιαφέρεται για τα Τέμπη’’ όπως ψευδώς και δολίως γράφεται αλλά ”ουδείς ενδιαφέρεται για την Προανακριτική ή την Εξεταστική για τα Τέμπη’’ δηλαδή για την πολιτική διελκυστίνδα των κομμάτων της Αντιπολιτεύσεως για την τραγωδία», έγραψε ο υπουργός Εργασίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.