ΣΟΚ στον Ασπρόπυργο: Συνελήφθη γυμναστής δημοτικού για παρενόχληση μαθητών

ΣΟΚ στον Ασπρόπυργο: Συνελήφθη γυμναστής δημοτικού για παρενόχληση μαθητών ΣΟΚ στον Ασπρόπυργο: Συνελήφθη γυμναστής δημοτικού για παρενόχληση μαθητών

Ο 30χρονος συνελήφθη χθες το πρωί, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατηγορούμενος για παράβαση του άρθρου 337 ΠΚ «Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67% συνεπεία διαταραχής Asperger.

Ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, ο οποίος διέταξε να μεταχθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τ.Α. Ασπροπύργου.

Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί στις 10.00. Η αστυνομία ενημερώθηκε από γονείς μαθητών ότι ο γυμναστής προβαίνει συχνά σε θωπείες σε βάρος μαθητών κατά τη διάρκεια του μαθήματος της Γυμναστικής. Στην Ασφάλεια κλήθηκαν και κατέθεσαν 9 γονείς μαθητών, σύμφωνα με τους οποίους, τα παιδιά τους τους περιέγραψαν τα όσα ζούσαν στο σχολείο.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος γυμναστής που είναι αναπληρωτής εκπαιδευτικός, παύθηκε από τα καθήκοντά του, ενώ διατάχθηκε από το υπουργείο Παιδείας.

 

 

Διαβάστε επίσης:  «Θρίλερ» στο Μενίδι: Βρέθηκαν χειροβομβίδες και σφαίρες
Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο