Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Ηράκλειο – Κάλεσμα μελών Χρυσής Αυγής

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Ηράκλειο - Κάλεσμα μελών Χρυσής Αυγής Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Ηράκλειο - Κάλεσμα μελών Χρυσής Αυγής

Το Νέο Ηράκλειο σήμερα θα είναι “φρούριο”. Παρά την απαγόρευση συναθροίσεων έχει προγραμματιστεί μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από τον ΗΣΑΠ .

Ο λόγος για την μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας είναι το κάλεσμα μελών της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία της οργάνωσης καθώς σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την δολοφονία των δύο μελών της έξω από τα γραφεία της στο Νέο Ηράκλειο. Επίσης θα είναι σε εξέλιξη και αντιφασιστικά συλλαλητήρια.

Πληροφορίες που προβληματίζουν αναφέρουν πως έχει γίνει κάλεσμα να συμμετέχουν και ακροδεξιοί από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Όπως είναι φυσικό στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός. ΜΑΤ, ΔΡΑΣΗ, ΟΠΚΕ και drones θα συμμετέχουν στα μέτρα ασφαλείας. Στόχος να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια. Επίσης, να αποτραπεί να πλησιάσει η μια συγκέντρωση την άλλη.

Στην αντιφασιστική συγκέντρωση η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 θα συμμετέχουν συλλογικότητες, αντιεξουσιαστές, αντιφασιστικές οργανώσεις.

Κλειστός ο σταθμός του ΗΣΑΠ από τις 14:00 για λόγους ασφαλείας

 

Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο