Δημοσιογράφος του Fox News μπήκε σε κιμπούτς όπου έγινε σφαγή – Σκληρές εικόνες από «σπίτι του τρόμου»

Η φρίκη που προκάλεσε η Χαμάς στους Ισραηλινούς κατοίκους ενός κιμπούτς κοντά στα σύνορα με τη Γάζα αποκαλύφθηκε χθες όπου τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης ξεναγήθηκαν στον γεμάτο σφαίρες και αίμα οικισμό όπου δολοφονήθηκαν πάνω από 100 άνθρωποι.

Η Ισραηλινή Δύναμη Άμυνας (IDF) πήγε δημοσιογράφους, μεταξύ των οποίων και ένα συνεργείο του Fox News στο Be’eri, μόλις 5 χιλιόμετρα από τα σύνορα με τη Γάζα, την Τρίτη. Το κιμπούτς σύμφωνα με το iefimerida.gr ήταν γνωστό ως μια καλλιτεχνική και αγροτική κοινότητα 1.200 ανθρώπων, αλλά το Σάββατο δέχτηκε επίθεση από τους τρομοκράτες της Χαμάς, που επιτέθηκαν με χειροβομβίδες, όπλα και μαχαίρια.

Η μυρωδιά ήταν αποκρουστική, είπαν οι δημοσιογράφοι, και ο ανταποκριτής του Fox News, Τρέι Γινγκστ, θέλησε να δείξει στην κάμερα το εσωτερικό ενός από τα σπίτια που ήταν σημαδεμένα από σφαίρες και καλυμμένα με αίμα. «Μπορείτε να δείτε τα πατώματα που είναι γεμάτα με αίμα» είπε. «Ήταν Σάββατο πρωί, γύρω στις 7 π.μ., όταν οι μαχητές της Χαμάς εισέβαλαν σε αυτό το χωριό. Μπορείτε να δείτε τα όπλα που έφεραν μαζί τους, επιπλέον πυρομαχικά, τρύπες από σφαίρες στο πλάι του σπιτιού και μαχαίρια στο πάτωμα».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Fox News, η κοινότητα ήταν «γεμάτη πτώματα». «Έχει καταστραφεί εντελώς. Φαίνεται ότι μερικά από τα κτίρια χτυπήθηκαν με εκρηκτικά RPGs». Είπε, επίσης, πως είδε «κρεβάτια καλυμμένα με αίμα», καθώς οι κάτοικοι είχαν δολοφονηθεί στα κρεβάτια τους.

https://twitter.com/TreyYingst/status/1712173179634888828

About The Author

Διαβάστε επίσης:  Τροχαίο με ανατροπή ΙΧ στην Καλλιθέα - Άμορφη μάζα το αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)