Συναγερμός στο αεροδρόμιο Ηρακλείου για ταξιδιώτη που κουβαλούσε μαχαίρι

Συναγερμός στο αεροδρόμιο Ηρακλείου για ταξιδιώτη που κουβαλούσε μαχαίρι Συναγερμός στο αεροδρόμιο Ηρακλείου για ταξιδιώτη που κουβαλούσε μαχαίρι

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου στις αρχές του Αεροδρομίου στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν κατά την διάρκεια ελέγχουν πριν από πτήση, ένας άνδρας Γαλλικής καταγωγής βρέθηκε να έχει πάνω του μαχαίρι..

Ο εν λόγω με την σύντροφό του είχαν προορισμό την Λυών. Η ασφάλεια του αεροδρομίου Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» εντόπισε στην αγκράφα της ζώνης του 50χρου άνδρα και τον σταμάτησε.

Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για πριονωτό μαχαίρι 8 εκατοστών, το οποίο έγινε αντιληπτό όταν η ζώνη μαζί με τα υπόλοιπα αντικείμενα του άνδρα πέρασαν από το ακτινοσκοπικό μηχάνημα. Αμέσως σήμανε συναγερμός και κλήθηκε η Αστυνομία.

Ο 50χρονος ήταν συνεργάσιμος και μάλιστα, υποστήριξε ότι έφθασε στη χώρα μας από τη Λυών φορώντας την ίδια ζώνη, χωρίς να τον σταματήσει κανένας, διότι δεν έγινε αντιληπτό από τους εργαζόμενους στην ασφάλεια του αεροδρομίου της Λυών.

Η Αστυνομία του αεροδρομίου Ηρακλείου προχώρησε αμέσως σε ερωτήσεις, αλλά πείστηκε πως δεν υπήρχε δόλος. Έτσι, κράτησαν τη ζώνη και άφησαν το ζευγάρι να αναχωρήσει για τον προορισμό του.

Διαβάστε επίσης:  Ηράκλειο: Κατέρρευσε τμήμα μπαλκονιού – Σοβαρές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα – ΦΩΤΟ
Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο