Εκνευρισμένος ο Κασσελάκης με τους δημοσιογράφους: Τον ρωτούσαν πόσα βάρη κάνει – Τι παρήγγειλε αφού επέστρεψε από το γυμναστήριο στο σπίτι

Εκνευρισμένος ο Κασσελάκης με τους δημοσιογράφους: Τον ρωτούσαν πόσα βάρη κάνει - Τι παρήγγειλε αφού επέστρεψε από το γυμναστήριο στο σπίτι Εκνευρισμένος ο Κασσελάκης με τους δημοσιογράφους: Τον ρωτούσαν πόσα βάρη κάνει - Τι παρήγγειλε αφού επέστρεψε από το γυμναστήριο στο σπίτι

Εμφανώς εκνευρισμένος έδειχνε σήμερα το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης υπό την πίεση δημοσιογράφων, την ώρα που έφευγε από το γυμναστήριο.

Ένα επιτελείο από δημοσιογράφους ακολουθούν τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε του βήμα, με αποτέλεσμα ο Στέφανος Κασσελάκης αυτή τη φορά να μην κρύψει τον εκνευρισμό του.

«Παιδιά, αφήστε με να πάρω έναν καφέ πρώτα» ζητά ενοχλημένος ο Κασσελάκης, ενώ του γίνονται ερωτήσεις για τα σχόλιά του σχετικά με τις γιαγιάδες του.

Στην συνέχεια αναχώρησε μαζί με τον σύντροφό του για το γυμναστήριο, ενώ μετά από μια ώρα περίπου επέστρεψε σπίτι του, όπου παράγγειλε γεύμα πρωτεΐνης όπως ανάφερε ο Δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Σωτήρης Μπαρσάκης στην εκπομπή Δεκατιανοί.

Δείτε το ρεπορτάζ:






Διαβάστε επίσης:  Επίσημα υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης
Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο