Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών της ληστείας στη χρηματαποστολή – Πως έδρασαν οι κακοποιοί

Πως έδρασαν οι κακοποιοί και πήραν τους σάκους με τα χρήματα
Λαύριο Λαύριο

Ληστεία σε βάρος υπαλλήλων χρηματαποστολής ιδιωτικής εταιρείας σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στο Λαύριο. (Διαβάστε εδώ)

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πλησίασαν το όχημα της χρηματαποστολής από πίσω, σκίζοντας τα λάστιχά του με αιχμηρό αντικείμενο και ρίχνοντας μπογιές στο όχημα. Στη συνέχεια, απείλησαν τον οδηγό με καλάσνικοφ και τοποθέτησαν στο παρμπρίζ ένα αντικείμενο που έμοιαζε με εκρηκτικό μηχανισμό.

Υπό την απειλή, ο υπάλληλος άνοιξε την πόρτα του οχήματος, επιτρέποντας στους ληστές να αρπάξουν 15 σάκους με χρήματα, το συνολικό ποσό των οποίων υπολογίζεται σε 1 εκατομμύριο ευρώ. Την ίδια στιγμή, οι αρχές διεξάγουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των τεσσάρων δραστών, ενώ η ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών της ΕΛ.ΑΣ. κατευθύνεται στο σημείο για να ελέγξει το αντικείμενο στο παρμπρίζ, το οποίο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν ήταν λειτουργικός μηχανισμός, αλλά μέρος της στρατηγικής εκφοβισμού των ληστών.

Τα μέλη της χρηματαποστολής, σε κατάσταση σοκ και καλυμμένα με κόκκινη μπογιά, μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Λαυρίου για προληπτική φροντίδα. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι ληστές ανάγκασαν τους υπαλλήλους να σταθούν με την πλάτη στο βαν, ενώ οι σάκοι με τα χρήματα αφαιρούνταν από το εσωτερικό του οχήματος.

Διαβάστε επίσης:  Προς διαγραφή από την ΚΟ της ΝΔ ο Μάριος Σαλμάς - Παραπέμπεται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο