ΗΣΑΠ: Φωτιά σε συρμό του ηλεκτρικού στην Νερατζιώτισσα

Φωτιά συρμός ηλεκτρικού Φωτιά συρμός ηλεκτρικού

Συναγερμός σήμανε στον ΗΣΑΠ κοντά στον σταθμό της Νερατζιώτισσας, όταν ξέσπασε φωτιά στη βλάστηση δίπλα στις ράγες, με τις φλόγες να φτάνουν κάτω από ένα βαγόνι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι επιβάτες αντιλήφθηκαν τη φωτιά και τράβηξαν το φρένο κινδύνου, ακινητοποιώντας τον συρμό μεταξύ των σταθμών Ειρήνη και Νερατζιώτισσα.

Ακολούθως, οι επιβάτες εγκατέλειψαν τον συρμό, βγήκαν από τα παράθυρα και περπάτησαν πάνω στις ράγες μέχρι τον σταθμό της Νερατζιώτισσας. Στο σημείο έφτασε άμεσα η πυροσβεστική και κατάφερε να θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο.

Σύμφωμα με τον ΗΣΑΠ, «στη Γραμμή 1 η κυκλοφορία προσωρινά διεξάγεται στο τμήμα Ν. Ιωνία- Πειραιάς, λόγω φωτιάς που εκδηλώθηκε πλησίον της τροχιάς».
Δύο συρμοί που κινούνταν κοντά στο σημείο της φωτιάς ακινητοποιήθηκαν, καθώς διεκόπη η ηλεκτροδοτηση της γραμμής και εκκενώθηκαν.

Στο σημείο βρέθηκαν στελέχη της πυροσβεστικής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά δεν οφείλεται σε τεχνική βλάβη στο συρμό, αλλά σε κλαδέματα κοντά στη γραμμή, τα οποία πήραν φωτιά.

Διαβάστε επίσης:  Προς διαγραφή από την ΚΟ της ΝΔ ο Μάριος Σαλμάς - Παραπέμπεται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο