Νέα Σμύρνη: Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του – Εγκληματική ενέργεια βλέπουν οι αρχές

Νέα Σμύρνη: Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος Νέα Σμύρνη: Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος

Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα σοκαριστικό περιστατικό στη Νέα Σμύρνη, όπου ένας 46χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του, φέροντας τραύμα στην κοιλιακή χώρα από αιχμηρό αντικείμενο, σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές της Αστυνομίας.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η αδερφή του ενημέρωσε την κοινωνική υπηρεσία του δήμου, δηλώνοντας πως ο αδερφός της είναι νεκρός. Αμέσως κινητοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ και οι αστυνομικές αρχές, που έφτασαν στο διαμέρισμα και βρήκαν τον 46χρονο νεκρό στον καναπέ.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο εμπλοκής της αδερφής του θύματος, η οποία αντιμετωπίζει νοητική στέρηση, όπως και το θύμα. Η επικοινωνία μαζί της είναι δύσκολη, κάτι που περιπλέκει την έρευνα.

Το μαχαίρι δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής. Το πόρισμα του ιατροδικαστή κατέληξε ότι ο θάνατος προκλήθηκε από εγκληματική ενέργεια, ενώ αρχικά υπήρχε σύγχυση για το αν το τραύμα ήταν αποτέλεσμα προηγούμενης επέμβασης ή εγκληματικής πράξης.

Μια ημέρα πριν ο άνδρας πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και γύρισε σπίτι όπου υπήρξε καυγάς με την αδερφή του, κάτι που εξετάζουν οι αρχές αν ήταν αίτιο να του επιτεθεί.




About The Author

Διαβάστε επίσης:  Δολοφονία 46χρονου στη Νέα Σμύρνη - Στα δικαστήρια η 43χρονη