Βίντεο: Άγρια επίθεση μέρα – μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο στο Λονδίνο

Βίντεο: Άγρια επίθεση μέρα – μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο στο Λονδίνο Βίντεο: Άγρια επίθεση μέρα – μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο στο Λονδίνο

Ένα ασυνήθιστα βίαιο και σπάνιο περιστατικό έλαβε χώρα σε έναν κεντρικό εμπορικό δρόμο στο Λονδίνο, προκαλώντας ανησυχία σε περαστικούς και κατοίκους. Στα μέσα της ημέρας, δύο άνδρες επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα κατάστημα, χρησιμοποιώντας μια ματσέτα. Το γεγονός καταγράφηκε σε βίντεο από έναν παρατηρητή που βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά.

Στο βίντεο φαίνονται οι δύο άνδρες να πλησιάζουν την περιοχή με μοτοσικλέτα. Ο οδηγός, ντυμένος στα μαύρα, και ο συνοδηγός, ντυμένος στα μπλε, φορούσαν και οι δύο κράνη. Αφού διέσχισαν την κίνηση, έκαναν μια σύντομη διερευνητική κίνηση, ανεβαίνοντας στο πεζοδρόμιο. Ευτυχώς, εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν περαστικοί στο σημείο, καθώς οι δράστες δεν έδειχναν να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την παρουσία κόσμου γύρω τους.

Αφού δείχνουν να εντοπίζουν το… σημείο ενδιαφέροντός τους, ο οδηγός σταματάει – παρκάρει τη μηχανή και κατεβαίνει. Όπως αποτυπώνεται στο βιντεοληπτικό υλικό, που είναι στα χέρια της Αστυνομίας του Λονδίνου, κατεβαίνει κάτω χωρίς να βγάλει το κράνος του και αποκαλύπτεται να κρατάει μια ματσέτα, φαρδιά λεπίδα που συνήθως χρησιμοποιείται σε μάχη.

Μάλιστα, την ώρα εκείνη ακούγονται στο βίντεο τρομαγμένες φωνές να λένε «χριστέ μου, κρατάει ματσέτα».

Βίντεο: Άγρια επίθεση μέρα – μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο στο Λονδίνο

Άνδρας προσπάθησε να τους καταδιώξει

Με τη ματσέτα στο χέρι, κατευθύνεται προς μια πόρτα την οποία και αρχίζει να χτυπάει με μανία, προσπαθώντας – μάλλον – να την ανοίξει. Με όλη του τη δύναμη, ο δράστης καρφώνει για αρκετά δευτερόλεπτα την πόρτα με τη ματσέτα, χωρίς να δείχνει να τα καταφέρνει. Αρχίζει και την χτυπάει με μανία με κλωτσιές. Μετά από λίγο, εγκαταλείπει την προσπάθεια και κατευθύνεται με γρήγορες κινήσεις προς τη μηχανή, όπου τον περιμένει ο συνεργός του, που έχει μπει στη θέση του οδηγού.

Με μεγάλη ταχύτητα, η μηχανή εξαφανίζεται προς άγνωστη κατεύθυνση. Δευτερόλεπτα αφού έχουν φύγει οι δύο άγνωστοι, εμφανίζεται να βγαίνει με δυσκολία από την χτυπημένη πόρτα ένας άνδρας, ο οποίος κουτσαίνοντας προσπαθεί να τρέξει προς το σημείο όπου είναι παρκαρισμένη μια μηχανή. Με δυσκολία, καθώς σέρνει το χτυπημένο του πόδι, δίνει πραγματικό αγώνα να ανέβει στη μηχανή και να τη βάλει μπροστά. Όμως δεν τα καταφέρνει και εγκαταλείπει την προσπάθεια να κυνηγήσει τους δύο δράστες.

Η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, ακόμα δεν έχει ανακοινώσει κάτι συγκεκριμένο αναφορικά με το περιστατικό. Με σχετική ανακοίνωση ζητά από όποιους γνωρίζουν κάτι σχετικό να προσέλθουν για να το καταθέσουν.

About The Author