Καιρός: Αρχίζει η πτώση της θερμοκρασίας από αύριο Κυριακή (25/08)

Καιρός: Αρχίζει η πτώση της θερμοκρασίας από αύριο Κυριακή Καιρός: Αρχίζει η πτώση της θερμοκρασίας από αύριο Κυριακή

Πτώση της θερμοκρασίας από την Κυριακή αναμένεται σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Επιπλέον, στα ηπειρωτικά έως και την Παρασκευή θα εκδηλώνονται τοπικές μπόρες και καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα, σύμφωνα με την πρόγνωσή του.

Την Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Το μεσημέρι απόγευμα στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει τοπικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες κυρίως στα ορεινά, της Θεσσαλίας, της δυτικής και κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 με 36 και τοπικά στα δυτικά ηπειρωτικά τους 37 με 38 βαθμούς, σε Κυκλάδες και βόρεια Κρήτη τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγα σύννεφα το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και ίσως βρέξει για λίγο στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς.

Την Δευτέρα, στα δυτικά και τα κεντρικά ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν το μεσημέρι τοπικές μπόρες και λίγες καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.




 

About The Author