Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε νυχτερινό κέντρο – «Μας ειδοποίησαν οι γείτονες…Κάηκαν σχεδόν τα πάντα»

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε νυχτερινό κέντρο - «Δεν είχαμε διαφορές με τη νύχτα» Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε νυχτερινό κέντρο - «Δεν είχαμε διαφορές με τη νύχτα»
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε νυχτερινό κέντρο - «Δεν είχαμε διαφορές με τη νύχτα»

Φωτιά σε κατάστημα εστίασης ξέσπασε στις 04:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (9/8) στη Θεσσαλονίκη και, συγκεκριμένα, στη συμβολή των οδών Λαγκαδά με Δαβάκη, σημαίνοντας συναγερμός στην Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με το ThessToday, οι ζημιές στο κατάστημα εστίασης στη Θεσσαλονίκη, που τυλίχθηκε στις φλόγες, υπολογίζονται στις 200.000 ευρώ καθώς οι ιδιοκτήτες ανακαίνιζαν την επιχείρησή τους ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν από 14 Σεπτεμβρίου.

Η φωτιά, ωστόσο, κατέστρεψε ένα μεγάλο μέρος του εσωτερικού και του αύλειου χώρου.




Φωτιά σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη: Τι αναφέρουν οι ιδιοκτήτες

«Μας ειδοποίησαν οι γείτονες ότι πήρε φωτιά το μαγαζί. Ήρθαμε και είδαμε την καταστροφή. Πρώτη φορά τέτοια ζημιά από φωτιά. Κάηκαν σχεδόν τα πάντα» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κ. Σαλονικίδης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φλόγες επεκτάθηκαν και έγλειψαν το πλαϊνό τμήμα της διπλανής πολυκατοικίας, με τους ενοίκους ανάστατοι να προσπαθούν με λάστιχα να βρέξουν τις περιουσίες τους για να μην καούν.

«Ακούσαμε ένα δυνατό θόρυβο λίγο πριν τις 5 το πρωί. Βγήκαμε στο μπαλκόνι και είδαμε τις φλόγες να τυλίγουν την επιχείρηση και να φτάνουν κοντά στα μπαλκόνια μας. Πήραμε τα λάστιχα και βρέξαμε τις γλάστρες και απομακρύναμε αντικείμενα προς την πίσω πλευρά του σπιτιού».

Μάλιστα η μυρωδιά του καμένου ήταν αντιληπτή από απόσταση χιλιομέτρων.

Στο σημείο έσπευσε και το ανακριτικό όπου θα διενεργήσει τα ακριβή αίτια της φωτιάς.

Διαβάστε επίσης:  Αποτάχθηκε ο αστυνομικός που ενεπλάκη σε διακίνηση μεταναστών, στη Θεσσαλονίκη