Τα σχέδια του ΑΝΤ1 για τη Μαρία Αναστασοπούλου μετά το τέλος από το “Καλημέρα Ελλάδα”

Μαρία Αναστασοπούλου - Γιώργος Παπαδάκης Μαρία Αναστασοπούλου - Γιώργος Παπαδάκης
Τα σχέδια του ΑΝΤ1 για τη Μαρία Αναστασοπούλου

“Έχουμε ένα τηλεοπτικό διαζύγιο το οποίο κανείς δεν το περίμενε, πέσαμε από τα σύννεφα” σχολίασε αρχικά στον αέρα του “Καλύτερα δε Γίνεται” ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος σχετικά με την επικείμενη αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου από το “Καλημέρα Ελλάδα”.

Ο δημοσιογράφος μιλώντας για το τηλεοπτικό διαζύγιο ανέφερε πως “Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου, όπως όλα δείχνουν ακολουθούν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο να πούμε ότι τις τελευταίες μέρες υπάρχει μία έντονη φημολογία ότι το ανακοίνωσε τώρα στον Γιώργο Παπαδάκη, ότι η ίδια θέλει να αποχωρήσει από το “Καλημέρα Ελλάδα”. Εμένα οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι αυτή είναι μια προσωπική τους συζήτηση και όχι ανακοίνωση στην ομάδα της εκπομπής, η οποία έρχεται και κουμπώνει με τις διαπραγματεύσεις της στον ΑΝΤ1. Μπορεί να αποχωρεί από το “Καλημέρα Ελλάδα” αλλά ο ΑΝΤ1 προτίθεται να κάνει τα πάντα να στηρίξει την επιλογή του να την εντάξει στο δυναμικό του πριν δυο χρόνια και να την κρατήσει” υπογράμμισε ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος στο “Καλύτερα δε Γίνεται” του Σαββάτου.

Αποκαλύπτοντας για τις πιθανές προτάσεις που θα δεχτεί η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, ανέφερε πως “Αν αυτό είναι μία εκπομπή στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, μια ενισχυμένη ‘Αρένα’ που παίζει στο late night ή οποιοσδήποτε άλλος ρόλος στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, αυτό θα κριθεί βάσει διαπραγματεύσεων” τόνισε ο δημοσιογράφος.

About The Author