«Λουκέτο» στις θύρες των γηπέδων της Super League για 2 μήνες

«Λουκέτο» στις θύρες των γηπέδων της Super League για 2 μήνες «Λουκέτο» στις θύρες των γηπέδων της Super League για 2 μήνες

Το συγκεκριμένο μέτρο, κεκλεισμένων των θυρών μέχρι 12 Φεβρουαρίου, θα επεκταθεί και στις αναμετρήσεις των ομάδων Β που ανήκουν στις ΠΑΕ της Super League και συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της SL2.

Συνολικά στη Super League 1 για τους επόμενους 2 μήνες, δηλαδή μέχρι 12 Φεβρουαρίου 2024 όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. Το μέτρο επεκτείνεται και στη Super League 2, μόνο για όσους αγώνες συμμετέχουν οι ομάδες Β’ των ομάδων της Super League 1.

Το ίδιο θα ισχύσει και για το Κύπελλο Ελλάδος αλλά και για φιλικούς αγώνες, εφόσον η γηπεδούχος ομάδα συμμετέχει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών (Super League 1) περιόδου 2023-2024.

Παράλληλα, ο κ. Μαρινάκης ανακοίνωσε ότι το μέτρο «κεκλεισμένων των θυρών», θα ισχύσει κατά περίπτωση και στους εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων, σημειώνοντας μάλιστα, ότι η πρώτη σχετική απόφαση αφορά τον αγώνα Ολυμπιακός-Μπάτσκα Τόπολα, το βράδυ της προσεχούς Πέμπτης (14/12, 22:00) στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

 

Διαβάστε επίσης:  Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα μετά τις καταγγελίες για μαζική δηλητηρίαση σε εστιατόριο