Σοκ από άγριο ξυλοδαρμό σε οδηγό λεωφορείου!

Σοκ προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός ένας 50χρονος οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΘ, που υπέστη από νεαρούς,  σε δρομολόγιο της γραμμής 72 στη Θεσσαλονίκη.

Όλα άρχισαν όταν επιβάτες του αστικού λεωφορείου παραπονέθηκαν στον οδηγό για τη φασαρία που έκαναν περίπου 20 νεαροί επιβάτες και έτσι αυτός προχώρησε σε μία απλή παρατήρηση, για να κάνουν ησυχία.

Οι δράστες περίμεναν μέχρι το λεωφορείο να αδειάσει και επιτέθηκαν στον οδηγό λίγες στάσεις πριν το αστικό φτάσει στον τερματικό σταθμό. Οι δράστες χτύπησαν σοβαρά στο πρόσωπο και στο σώμα τον οδηγό ο οποίος δεν πρόλαβε να αμυνθεί ή να βγει από τη θέση του.

“Μόλις φτάσαμε στην κεντρική πλατεία της Μηχανιώνας, με πλησίασαν και με εγκλώβισαν στη θέση του οδηγού. Δεν μπορούσα να φύγω, άρχισαν να με χτυπούν στο κεφάλι και σε όλο μου το σώμα”, είπε ο οδηγός σε κατάσταση σοκ.

Επειδή το λεωφορείο βρισκόταν σε σχετικά απομακρυσμένη περιοχή, δεν υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες.

Ο οδηγός, όταν οι δράστες αποβιβάστηκαν από το λεωφορείο, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες, ενώ έχει κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων.

Διαβάστε επίσης:  Θεσσαλονίκη: 20χρονη κατηγορείται ότι βίασε 18χρονο

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use