ΜΜΕ Πορτογαλίας: «Στα χέρια του Μαρινάκη η Ρίο Αβε, επενδύει 20,5 εκατ. ευρώ μέχρι τον Ιούνιο»

Νέος ιδιοκτήτης της Ρίο Άβε, θα γίνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης καθώς σύμφωνα με πορτογαλικά Μέσα στην έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου την Κυριακή (19/11) υπερψηφίστηκε η πρόταση (η μοναδική που υπήρχε στο τραπέζι) που κατέθεσε ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού με 555 ψήφους υπέρ (20 αποχές και 21 κατά).

Εφόσον κλείσει και το τυπικό κομμάτι της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κατέχει το 80% του κεφαλαίου του συλλόγου, έχοντας ως άμεσο στόχο την επένδυση ενός μεγάλου ποσού για τις ανάγκες της Ρίο Άβε. Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε η πρόεδρος της ομάδας, Αλεξαντρίνα Κρους, ο Βαγγέλης Μαρινάκης “έχει δεσμευτεί να επενδύσει ένα ποσό που φτάνει στα 20.5 εκατομμύρια ευρώ μέχρι τον Ιούνιο του 2024”.

Η CabineSport γράφει επίσης ότι ο «Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νόττιγχαμ Φόρεστ, θα κατέχει το 80% του κεφαλαίου και θα έβαζε 20,5 εκατομμύρια στη Ρίο Άβε μέχρι τον Ιούνιο του 2024,Ο Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Nothingham Forest, θα κατέχει το 80% του κεφαλαίου και θα βάλει 20,5 εκατομμύρια στη Rio Ave μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Η αποπληρωμή των χρεών, η ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο και η βελτίωση του γηπέδου είναι μέρος των σχεδίων.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use