Εβδομάδα Black Friday – Αυτές είναι οι κορυφαίες επιλογές των καταναλωτών

Σύμφωνα με την έρευνα με αντικείμενο τις αγοραστικές προτιμήσεις του κοινού κατά την προηγούμενη Black Friday (25 Νοεμβρίου 2022) , σχεδόν εξίσου ψώνισαν γυναίκες και άνδρες σε ποσοστά 53% και 47% αντίστοιχα. Μάλιστα, το ποσοστό των γυναικών, σε σχέση με το 2021, είναι ελαφρών αυξημένο.

Στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων καταναλωτών που επιλέγουν να αποκτήσουν προϊόντα τεχνολογίας στη Black Friday, οι αγαπημένες κατηγορίες είναι οι τηλεοράσεις (34%), τα κινητά (25%) και τα laptops (11%) ενώ ακολουθούν bluetooth,  smartwatches και πολυμηχανήματα, tablets, PS5 και desktops.

Εκτός ειδών τεχνολογίας, σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, πρωταγωνιστής στις αγορές της «Μαύρης Παρασκευής», και την περασμένη χρονιά αναδείχθηκαν οι οικιακές συσκευές. Από αυτή την κατηγορία προϊόντων, το 58% καταναλωτών προμηθεύτηκε, το 2022, ηλεκτρική σκούπα ενώ, την τιμητικής τους, είχαν στην περσινή Black Friday και τα κλιματιστικά (27%) και τα πλυντήρια (15%).

Επίσης, ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, στην έρευνα πουδιενήργησε το Public το, το 2022, έχει το γεγονός ότι, σε ποσοστό 32%, οι καταναλωτές αγόρασαν οποιοδήποτε προϊόν θεώρησαν ότι μπήκε σε καλή τιμή.

Οι ημερομηνίες

Πολλές εταιρείες και εμπορικά καταστήματα έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες τη διαφήμιση της Black Friday, η οποία φέτος θα είναι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, αλλά και της Cyber Monday, τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.

 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use