«Βουλιάζουν» Βόλος και Σκιάθος από την Κακοκαιρία Daniel – Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος

Δραματική είναι η κατάσταση στο Βόλο και στο Πήλιο, από την κακοκαιρία Daniel που πλήττει από χθες Δευτέρα 04/09, με σφοδρότητα την περιφέρεια της Μαγνησίας. Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του, ένας ακόμη αγνοείται, ενώ ποταμοί υπερχείλισαν και δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, εγκλωβίζοντας οδηγούς.

Με εντολή της αστυνομίας, στο Βόλο, το Πήλιο και ολόκληρη την ορεινή Μαγνησία ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας για όσο διάστημα διαρκεί η κακοκαιρία, με σχετικό μήνυμα από το 112 να έχει σταλεί από το πρωί στους κατοίκους. Ίδιο μήνυμα εστάλη στη συνέχεια και στους κατοίκους της Σκιάθου.

Τα προβλήματα μεγαλώνουν ώρα με την ώρα από το νερό που πέφτει σε πρωτόγνωρη ποσότητα και με σφοδρότητα στον Βόλο. Η νεροποντή έχει προκαλέσει μία πρωτοφανή κατάσταση στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

H στιγμή που η γέφυρα του Κραυσίδωνα διαλύεται από τα ορμητικά νερά

Μία ξύλινη γέφυρα σπάει και διαλύεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από τα ορμητικά νερά του Κραυσίδωνα. Η συγκεκριμένη γέφυρα ένωνε τον Βόλο και τη Ν. Ιωνία, στο ύψος της οδού Στρατ. Μακρυγιάννη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thenewspaper.gr.

Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος

Από τη σφοδρή κακοκαιρία εντοπίστηκε νεκρός ένας κτηνοτρόφος όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από το ρέμα της Αγίας Αικατερίνης, στον Βόλο. Σύμφωνα με τα gegonota.news, η οικογένειά του τον αναζητούσε επί δύο ώρες χωρίς ο ίδιος να έχει δώσει κανένα ίχνος ζωής.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο άτυχος κτηνοτρόφος είχε πάει να ταϊσει τα ζώα του. Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι καταπλακώθηκε από τοίχο που έπεσε από κατολίσθηση. Για τον απεγκλωβισμό κινητοποιήθηκε η ΕΜΑΚ.

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη είναι έρευνες της ΕΜΑΚ και της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό ενός άντρα στην Αγία Αικατερίνη Βόλου. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ένας άντρας 34 ετών, προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητό του ένα ρέμα στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης Βόλου, άνοιξε την πόρτα και παρασύρθηκε. Στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, επέβαινε και ο γιος του, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use