Πλεύση Ελευθερίας: Αποχωρήσεις με καταγγελίες κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου για αλλαγές στα ψηφοδέλτια

Αναβρασμός επικρατεί στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, έπειτα από καταγγελίες υποψηφίων βουλευτών της Πλεύσης Ελευθερίας για αλλαγές στα ψηφοδέλτια, δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Οι υποψήφιοι αφήνουν αιχμές κατά της κ. Κωνσταντοπούλου πως τους παραμερίζει από τις λίστες, ώστε να “διορίσει ημετέρους”.

Πάντως, στην ιστοσελίδα του κόμματος τα ψηφοδέλτια της 21ης Μαϊου αναφέρονται κανονικά, χωρίς τις αλλαγές που καταγγέλλουν οι υποψήφιοι.

“Όλα ψέματα, “φυτεύτηκαν” με απόφαση Κωνσταντοπούλου”
Η πρώτη του κόμματος σε σταυρούς στην Β’ Πειραιά, Μαργαρίτα Καζάκου, κατήγγειλε σε ανάρτησή της:

“Αυτοί είναι οι νικητές της Β’ Πειραιά γιατί αυτούς τίμησε ο λαός με την ψήφο του και όχι αυτοί που “φυτεύτηκαν” με απόφαση της Αρχηγού Ζωής Κωνσταντοπούλου και που θα δείτε στο ψηφοδέλτιο της Κυριακής”.

Παράλληλα, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η υποψήφια βουλευτής Β΄3 Νοτίου Τομέα Αθηνών, Όλγα Δάλλα, έκανε λόγο για προδοσία και κατηγόρησε την πρόεδρο του κόμματος πως άρχισε τις εκκαθαρίσεις. Ζήτησε επίσης συγνώμη από όλους τους συμπολίτες της που την στήριξαν και ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κόμμα.

Σημειώνεται ότι η Όλγα Δάλλα, αναδείχθηκε πρώτη σε σταυρούς (6.168) στην εκλογική της περιφέρεια στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

“Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις…ήρθε η προδοσία.

Πριν μπει στη Βουλή, άρχισε τις εκκαθαρίσεις.

Τέλος λοιπόν στην πολιτική μου “καριέρα”!

Ήθος, Αξιοκρατία Δικαιοσύνη Δημοκρατία/Η φωνή των πολιτών στη Βουλή/Λαϊκή Κυριαρχία τονίζονται στη Διακήρυξη της Πλεύση Ελευθερίας.

Και ήταν όλα ΨΕΜΑΤΑ …

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou αποφάσισε και διέταξε να πεταχτεί η ψήφος σας στα σκουπίδια προκειμένου να διορίσει τους ημέτερους.

Παίρνω λοιπόν την ευθύνη που μου αναλογεί

Αποχωρώ από αυτό το έκτρωμα που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται κίνημα

Ζητώ συγνώμη από όλους τους συμπολίτες μου που με στήριξαν.

Δεν μπόρεσα να ανταπεξέλθω στη φαυλότητα…

Κοινοποιήστε ελεύθερα.

Στο θέμα αναφέρθηκε με ανάρτησή της και η  Έλενα Ακρίτα, υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου σκοπεύει να βάλει σε εκλόγιμες θέσεις τον σύντροφό της, ηθοποιό Διαμαντή Καραναστάση, και “λίγους καλούς φίλους”.

Η ανάρτηση της κας Ακρίτα 

#Αγάπημόνο . Υποψήφιοι ο ένας μετά τον άλλον εκδιώκονται από την – όχι και τόσο ούρια, όπως προκύπτει – Πλεύση Ελευθερίας. Οι πρώτοι σε σταυρούς εκπαραθυρώθηκαν για να δώσουν τη θέση τους στο “παρεάκι” της αρχηγού τους, όπως οι ίδιοι το αποκαλούν.

“Έκτρωμα” χαρακτήρισε το κόμμα, υποψήφια που ήρθε πρώτη, πλην όμως ευρέθη εκτός με διαδικασίες συνοπτικότατες και δημοκρατικότατες.

Η γλυκιά Ζωή θα βάλει λέει τον σύντροφο της κ. Διαμαντη Καραναστάση και “λίγους καλούς φίλους” σε εκλόγιμες θέσεις. Τους διωγμένους κακήν κακώς θα τούς αποχαιρετίσει σχηματίζοντας με τα χέρια της μια τρυφερή ζουζουνένια καρδούλα

Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Αγάπη μόνο

Υ. Γ. Καλά θυμάμαι ότι ο κ. Σπύρος Μπιμπίλας είχε δηλώσει πως κι εκείνον θα τον βάλει σε εκλόγιμη σειρά, χωρίς όμως να διώξει κανέναν από τους εκλεγέντες;

Μπιμπίλας: “Έχει το δικαίωμα να το κάνει…”

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1, το πρωί της Τρίτης, όπου προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με την τοποθέτησή του σε εκλόγιμη θέση στις επερχόμενες εκλογές, όπου θα είναι υποψήφιος με την Πλεύση Ελευθερίας.

Ο ίδιος υποστήριξε πως θα τοποθετηθεί στην πρώτη θέση της λίστας, σε διαφορετική μάλιστα περιοχή από εκείνη που βρέθηκε υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου, λέγοντας πως -εφόσον το κόμμα “μπει” στη Βουλή-, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι βουλευτής την επόμενη τετραετία.

“Είμαι τοποθετημένος, πρώτος, σε άλλη περιοχή των Αθηνών… Δεν μπορώ να την πω! Δεν ‘τρώω’ κανέναν… Θα συμβεί αυτό και σε άλλα κόμματα. Έχει το δικαίωμα το κάθε κόμμα να το κάνει. Δίνει τη δυνατότητα ο νόμος. Κατά πάσα πιθανότητα θα εκλέξει βουλευτή…” είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή: TheToc


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use