Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης: «Θα ξημερώσει μία ακόμη καλύτερη μέρα» – Ψήφισε με τα παιδιά του στην Κηφισιά

Στην Κηφισιά άσκησε το εκλογικό του δικαιώμα το πρωί της Κυριακής 21/5 ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.






Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στις εκλογές της 21ης Μαΐου ζητά τη στήριξη των πολιτών ώστε να συνεχίσει να είναι πρωθυπουργός της χώρας, προσήλθε συνοδευόταν από τον γιο του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τη μικρότερη κόρη του, Δάφνη χαμογελαστός στο 7ο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς στο 361ο εκλογικό τμήμα στην οδό Ολυμπιονικών 2 και Πλατεία Πολιτείας λίγο μετά τις 10:30.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκε θερμά πλήθος κόσμου και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

«Καλά θα είναι τα αποτελέσματα», είπε κατεβαίνοντας τις σκάλες ο πρωθυπουργός, ενώ λίγο μετά δήλωσε στις κάμερες: «Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας, ψηφίζουμε για υψηλότερους μισθούς κι καλύτερες δουλειές για καλύτερο ΕΣΥ για λιγότερες ανισότητες για μια πατρίδα πιο ισχυρή με σημαντικό ρόλο στην Ευρώπη με προστατευμένα σύνορα.

Οι εκλογές είναι η γιορτή της Δημοκρατίας και σήμερα η ευθύνη για την διακυβέρνηση της χώρας περνάει σ’ εσάς τους πολίτες. Είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για την πατρίδα μας. Χρόνια πολλά και καλή ψήφο».







Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use