Τρία νέα μέτρα θα ανακοινώσει απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Τι δήλωσε ο Άκης Σκέρτσος

Περαιτέρω ανάλυση στο οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας θα δώσει σήμερα (Κυριακή 7/5) το απόγευμα από την Ελευσίνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει για τρία νέα μέτρα που αφορούν τη στήριξη νέων, ιδιοκτητών ακινήτων και δημοσίων υπαλλήλων. Συγκεκριμένα, ο κ. Σκέρτσος αποκάλυψε ότι θα δοθούν κίνητρα σε εργοδότες για την πρόσληψη 10 χιλιάδων νέων χωρίς εργασιακή εμπειρία.

Σε προεκλογική του συνέντευξή του στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο SKAI, ο Άκης Σκέρτσος ανέφερε: “Το βασικό δίλημμα είναι το μπροστά ή πίσω. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε σε μια πορεία προόδου που θα μας φέρει πιο κοντά στην υπόλοιπη Ευρώπη. Κινδυνέψαμε να βγούμε από την Ευρώπη με την συμμαχία που κυβέρνησε τη χώρα το 2015 έως το 2019. Κρατηθήκαμε στην Ευρώπη και έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο από το 2019 έως σήμερα, αλλά έχουμε ακόμη πολλά προβλήματα. Έχουν γίνει βήματα που πρέπει να γίνουν άλματα. Οι προτάσεις της αντιπολίτευσης είναι ή καθήλωσης ή οπισθοδρόμησης”.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use