Εξελίξεις Καραϊβάζ: Ο ένας συλληφθείς μπορεί να ήταν ο εκτελεστής

 

Οι δυο συλληφθέντες είναι αδέρφια ηλικίας 40 και 48ετων ενώ ο ένας εξ αυτών φέρεται να εμπλέκεται και στην εν ψυχρό δολοφονία του πυγμάχου Χάρη Κοντογιωργη στο Γαλάτσι το 2021.

Eντοπίστηκαν σε Νίκαια και Νέο Βουτζά μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από την ανακρίτρια και το πρωί του Σαββάτου 29 Απριλίου θα οδηγηθούν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (κρατούνται στο ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ).

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ο ένας φέρεται να σχετιζόταν με ομάδα γνωστού νονού της νύχτας που δολοφονήθηκε στο Παλαιό Φάληρο ενώ φέρεται να εμπλέκεται και στη δολοφονία πυγμάχου στο Γαλάτσι το 2021 για την οποία μάλιστα εκκρεμεί και άλλο ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο αδέρφια φέρεται να είχαν υποστηρικτικό ρόλο στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και τα στοιχεία για αυτό είναι αδιάσειστα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

«Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει. Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας. Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη.

Συνεχίζουμε όλα όσα πρέπει για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη».

 

https://www.facebook.com/takistheodorikakos/posts/778779153603308


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use