Υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών ορκίζεται αύριο στο Προεδρικό Μέγαρο η Καλλιόπη Σπανού

Ως υπουργός Εσωτερικών θα ορκιστεί η Καλλιόπη Σπανού ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, την Κυριακή, 23 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα.

Ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, η Καλλιόπη Σπανού αναλαμβάνει καθήκοντα υπηρεσιακής Υπουργού Εσωτερικών. Η κ. Σπανού είναι καθηγήτρια Διοικητικής Επιστήμης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει διατελέσει Συνήγορος του Πολίτη.

Η ορκωμοσία της θα γίνει την Κυριακή, 23 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου.

Ως γνωστόν, υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος αναλαμβάνει την αρμοδιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παράλληλα, η έως τώρα αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, αναλαμβάνει τη θέση Συμβούλου σε Διεθνή Θέματα και σχέσεις με Διεθνή ΜΜΕ.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use