Έκρηξη σε ζαχαροπλαστείο στο Παγκράτι – Άγνωστοι πέταξαν χειροβομβίδα (φωτο)

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 03:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 21 Απριλίου μετά από έκρηξη σε ζαχαροπλαστείο στο Παγκράτι, το οποίο έχει μόνο λίγους μήνες λειτουργίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστα άτομα έσπασαν το τζάμι του καταστήματος το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Παγκρατίου και πέταξαν μέσα μια χειροβομβίδα, με αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες υλικές ζημιές τόσο στο κατάστημα όσο και σε οχήματα που βρίσκονταν παρκαρισμένα απέξω. Μέχρι στιγμής τα κίνητρα των δραστών παραμένουν άγνωστα.

Έντρομοι οι κάτοικοι της οδού Πύρρωνος μόλις αντιλήφθηκαν τι έγινε βγήκαν στα μπαλκόνια τους και αντίκρισαν την εικόνα καταστροφής στο κατάστημα.

Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ συνέλλεξε υπολείμματα της χειροβομβίδας τα οποία και θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν την υπόθεση ενώ αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας ή τυχόν αυτόπτες μάρτυρες για να διαπιστώσουν τη διαδρομή των δραστών ώστε να τους εντοπίσουν.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use