Ελεύθερη με ηλεκτρονική επιτήρηση η Εύα Καϊλή

Εύα Καιλή Εύα Καιλή

H Ελληνίδα ευρωβουλευτής ήταν η μόνη που παρέμενε προφυλακισμένη για το Qatargate μετά την αποφυλάκιση, χθες, του Μαρκ Ταραμπέλα.

Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Σκάι στις Βρυξέλλες, Εφη Κουτσοκώστα, η απόφαση για την Εύα Καϊλή ελήφθη μία μέρα νωρίτερα, ενώ απαιτούνται τρεις εργάσιμες μέρες για να αφεθεί ελεύθερη.

Η Εύα Καϊλή βρισκόταν περισσότερους από τέσσερις μήνες στη φυλακή για την υπόθεση Qatargate.

Η Εύα Καϊλή βγαίνει από την φυλακή με ψηλα το κεφάλι και με αξιοπρεπεια, δεν ομολόγησε αδικήματα που δεν έχει διαπράξει, θα αγωνιστεί για την αθωότητα της μέχρι τέλους, δήλωσε ο δικηγόρος της κυρίας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Σημειώνεται, ότι η απόφαση για την αποφυλάκιση με επιτήρηση θα επανεξετάζεται κάθε μήνα για το πρώτο διάστημα και αργότερα ανά δίμηνο, έως τη δίκη. 

«Μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι η κ. Εύα Καϊλή μπορεί να πάει σπίτι της επειδή τέθηκε υπό ηλεκτρονική παρακολούθηση από τον ανακριτή Κλεζ», τόνισε ο συνήγορος της Εύας Καϊλή Σβεν Μαρί, αναφερόμενος στον Μισέλ Κλεζ, Βέλγο δικαστή/ ανακριτή που ηγείται της έρευνας. «Προς το παρόν, δεν θέλω να κάνω κανένα άλλο σχόλιο, πέραν του ότι αυτή η απόφαση μόνο λογική μού φαίνεται» πρόσθεσε.
Δείτε την απόφαση με την οποία η Εύα Καϊλή αποφυλακίζεται με ηλεκτρονική επιτήρηση:

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use