Τρόμος σε παραλία: Άνοιξε πυρ για εκφοβισμό μετά από παρατήρηση

Περιπολικό Περιπολικό

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην παραλία Κουνουπέλι της Βουπρασίας, όταν δύο παρέες λουόμενων, που απολάμβαναν το μπάνιο τους, παρατήρησαν έναν οδηγό τζιπ ο οποίος κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα κοντά τους. Όταν του έκαναν παρατήρηση, ο οδηγός αντέδρασε έντονα, αρχίζοντας να τους βρίζει και πυροβολώντας με πιστόλι στον αέρα και προς την κατεύθυνση του δάσους για εκφοβισμό.

Αμέσως μετά, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αλλά οι λουόμενοι ενημέρωσαν την Αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι εντόπισαν κάλυκες και ένα κινητό που είχε πέσει από τον δράστη. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, άκουσαν πυροβολισμούς από το δάσος και με οργανωμένη επιχείρηση κατάφεραν να εντοπίσουν τον ένοπλο, να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν.

Στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα, 41 σφαίρες και τέσσερις επιπλέον κάλυκες. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, κατηγορούμενος για απειλή, διατάραξη κοινής ειρήνης, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

About The Author