Συλλήψεις από την Άμεση Δράση σε Μαρκόπουλο, Παγκράτι και Περιστέρι (ΦΩΤΟ)

Συλλήψεις από την Άμεση Δράση σε Μαρκόπουλο, Παγκράτι και Περιστέρι (ΦΩΤΟ) Συλλήψεις από την Άμεση Δράση σε Μαρκόπουλο, Παγκράτι και Περιστέρι (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες της 5-9-2024 στην περιοχή του Μαρκοπούλου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 29χρονος αλλοδαπός και 53χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα ανωτέρω αστυνομικοί στο πλαίσιο της περιπολίας τους, εντόπισαν δίκυκλο με επιβαίνοντες τους κατηγορουμένους, την κίνηση του οποίου έκριναν ύποπτη και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Μετά από έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:

  • -442- γραμμ. κάνναβης,
  • -4- φαρμακευτικά δισκία και
  • ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Επιπλέον, συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες της 6-9-2024 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) στην περιοχή του Παγκρατίου, 14χρονη ημεδαπή για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τη 14χρονη να κινείται πεζή και μετά από έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μαχαίρι.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τέλος, συνελήφθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 05/09 στην περιοχή του Περιστερίου από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, -2- αλλοδαποί, ηλικίας 20 και 40 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα μετά από έλεγχο των ανωτέρω αστυνομικών σε κατάστημα στην περιοχή του Περιστερίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -841- λαθραία καπνικά προϊόντα.

Σημειώνεται ότι η διακίνηση των καπνικών προϊόντων πραγματοποιούνταν μέσω οπής σε τοίχο που συνέδεε το κατάστημα με έτερη αποθήκη και η οποία βρίσκονταν εντός πυροσβεστικής φωλιάς με σκοπό να μην γίνεται ορατή σε έλεγχο από αστυνομικές δυνάμεις.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Συλλήψεις από την Άμεση Δράση σε Μαρκόπουλο, Παγκράτι και Περιστέρι

Συλλήψεις από την Άμεση Δράση σε Μαρκόπουλο, Παγκράτι και Περιστέρι

About The Author

Διαβάστε επίσης:  Πυροβολισμοί και πανικός έξω από νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι – Τραυματίστηκε 37χρονος