Στις φυλακές Κορυδαλλού ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας

Στις φυλακές Κορυδαλλού ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας. Η προσωρινή κράτηση του Απόστολου Λύτρα αποφασίστηκε από τις αρμόδιες αρχές με το σκεπτικό ότι τους παραβίασε και επιπλέον διότι κρίθηκε ύποπτος φυγής καθώς όταν αναζητήθηκε στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας μετά από μήνυση της κακοποιημένης συζύγου του δεν εμφανίστηκε στις αρχές.

Ο δικηγόρος πέρασε την πύλη των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων στις 10:50 σήμερα το πρωί και αμέσως μετά οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα για την εκτέλεση του εντάλματος.

Την ίδια ώρα ο ποινικολόγος βρέθηκε και ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης, από τον οποίο αφέθηκε τυπικά ελεύθερος ως προς το σκέλος της μήνυσης που κατέθεσε σε βάρος του η Σοφία Πολυζωγόπουλου.

Όπως ορίζει ο νόμος η δικογραφία αυτή θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Εφετών η οποία λόγω της ειδικής δωσιδικίας του κατηγορούμενου, είναι αρμόδια να ασκήσει ή μη ποινική δίωξη.

 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use