Χαλκίδα: Ληστής μπούκαρε σε ζαχαροπλαστείο και βούτηξε την ταμειακή μηχανή

Χαλκίδα: Ληστής μπούκαρε σε ζαχαροπλαστείο και βούτηξε την ταμειακή μηχανή Χαλκίδα: Ληστής μπούκαρε σε ζαχαροπλαστείο και βούτηξε την ταμειακή μηχανή
Χαλκίδα: Ληστής μπούκαρε σε ζαχαροπλαστείο και βούτηξε την ταμειακή μηχανή

Ένα απίστευτο περιστατικό κλοπής σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 13/05 σε ζαχαροπλαστείο στη Χαλκίδα την ώρα που βρισκόταν μέσα υπάλληλος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η υπάλληλος στο eviathema.gr, ήταν περίπου 7 το απόγευμα, όταν στο ζαχαροπλαστείο Παπαγάλος επί της οδού Γαζέπη στη Χαλκίδα, μπήκε ένας άνδρας ο οποίος φορούσε κράνος. Αρχικά η υπάλληλος τοποθετούσε προϊόντα σε βιτρίνα και μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του πίστεψε πως πρόκειται για πελάτη.

Μέσα σε λίγα λεπτά ο άνδρας αποσπά βίαια την ταμειακή μηχανή από τον πάγκο και τρέπεται σε φυγή, εκείνη τον ακολουθεί μέχρι έξω και ειδοποιεί περαστικούς ότι πρόκειται για κλέφτη οι οποίοι προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν όμως συνεργός ανέμενε με δίκυκλη μοτοσυκλέτα λίγα μέτρα μακριά στην οποία επιβιβάστηκε και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα η υπάλληλος σε κατάσταση σοκ ειδοποιεί τον ιδιοκτήτη καθώς και την Άμεση Δράση. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι συνέλεξαν στοιχεία για την ταυτοποίησή του δράστη.

Σύμφωνα με όσα κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ο συγκεκριμένος δράστης 15 λεπτά νωρίτερα από το περιστατικό είχε εμφανιστεί έξω από το κατάστημα τουλάχιστον δύο φορές πιθανότατα για να “χτυπήσει”, όμως η παρουσία πελατών των απέτρεψε.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή της ταμειακής μηχανής μέσα από το ζαχαροπλαστείο:

Πηγή eviathema.gr


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use