Με κολάρο η Ρένα Κουβελιώτη στο δελτίο του Alpha μετά την άγρια επίθεση

Ρένα Κουβελιώτη Ρένα Κουβελιώτη

 Λίγες ώρες μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη, εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Alpha».

Όπως περιέγραψε η ίδια, διερευνούσε καταγγελίες για επικίνδυνες εργασίες σε κοινόχρηστο χώρο και κοντά σε εύφλεκτα υλικά. «Βλέπετε πως γίνεται οξυγονοκόλληση σε κοινόχρηστο χώρο. Κανείς δεν μπορεί να κάνει αυτές τις εργασίες σε τέτοιο χώρο», ανέφερε, περιγράφοντας τα πλάνα που κατάφερε να καταγράψει.

«Πρόκειται για αυθαίρετες εργασίες, ένα αυθαίρετο εργοτάξιο, και πρέπει να ληφθούν μέτρα και να γίνουν έλεγχοι», ανέφερε χαρακτηριστικά, εξιστορώντας την επίθεση εναντίον της. «Πλησιάσαμε τον συγκεκριμένο κύριο και στην ερώτηση με τίνος άδεια γίνονται οι εργασίες δεχτήκαμε απρόκλητη επίθεση. Με μια λαβή γύρισε το χέρι μου πίσω, προκαλώντας οίδημα στην κλείδα και κακώσεις στον αυχένα. Χρειάστηκε να παρέμβει εισαγγελέας, γιατί κρύφτηκαν σε συγκεκριμένο σπίτι, που θα δείτε αύριο το μεσημέρι.

Χρειάστηκε παρέμβαση εισαγγελέα και αστυνομικών της ΟΠΚΕ, και αύριο θα γίνει το δικαστήριο, που θα μας πει για ποιον κύριο δουλεύει. Με μήνυσαν κι εμένα για ψευδή καταμήνυση. Ο χώρος, που για τον κύριο είναι ιδιωτικός, έχουμε έγγραφο που δείχνει ότι είναι κοινόχρηστος. Η δημοσιογραφία δεν φιμώνεται».

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use