Βόλος: 13χρονος προσήχθη για ομοφοβική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη

Βόλος: 13χρονος προσήχθη για ομοφοβική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη Βόλος: 13χρονος προσήχθη για ομοφοβική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη
Βόλος: 13χρονος προσήχθη για ομοφοβική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη

Η ομοφοβική επίθεση καταγράφηκε σε βίντεο.

Ομοφοβική επίθεση δέχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της κεντρικής του ομιλίας στην παραλία του Βόλου, μπροστά στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ώρα που ήταν στο βήμα, κάποιος από το κοινό φώναξε “π…άρα” με αποτέλεσμα να επικρατήσουν μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας στο ακροατήριο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντας γρήγορα αντανακλαστικά του απάντησε: «Να είσαι καλά, έλα να το πεις εδώ. Η ομοφοβία είναι μέρος μίας Ελλάδας που πρέπει κάποια στιγμή να την ξεπεράσει».

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, το άτομο που το φώναξε ήταν ένας 13χρονος. Ο 13χρονος προσήχθη αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερος καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θέλησε να προχωρήσει σε μήνυση. Μάλιστα, είπε πως εάν το θέλει ο 13χρονος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του ώστε να το συζητήσουν.





Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use