Άρης Σπηλιωτόπουλος: Ο Κασσελάκης δεν χρειάζεται κανέναν να τον συμβουλεύει – Έχει εμφυτο ταλέντο

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Ο Κασσελάκης Άρης Σπηλιωτόπουλος: Ο Κασσελάκης
Άρης Σπηλιωτόπουλος: Ο Κασσελάκης

Τη σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ο άλλοτε εκπρόσωπος Τύπου και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος τόνισε πως «δεν είμαι σύμβουλος επικοινωνίας του Στέφανου Κασσελάκη, γιατί ούτως ή άλλως δεν χρειάζεται κανέναν να τον συμβουλεύει σε τέτοια ζητήματα. Έχει έμφυτο ταλέντο».

Μιλώντας στο MEGA και το LIVE News και ερωτώμενος σχετικά με τη φύση της συνεργασίας του με την Κουμουνδούρου, τόνισε πως: «Εγώ συνεργάζομαι και έχει να κάνει με ένα εργαλείο, που με μέθοδο ψυχομετρική, αποτυπώνει μετακινήσεις ψηφοφόρων ή καταναλωτικών συμπεριφορών, είναι ένα εργαλείο που έχουμε φέρει με τον συνεργάτη μου εδώ και χρόνια. Παραμένω στρατηγικός αναλυτής, αυτή είναι η δουλειά μου τα τελευταία 10 χρόνια».

Ερωτώμενος αν συντάσσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ξεκαθάρισε πως «Δεν έχω καμία θεσμική ιδιότητα στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα απαντήσω ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εκπροσώπους. Ως στρατηγικός αναλυτής θα σας πω ένα πράγμα. Αν συνεργάζομαι, συνεργάζομαι γιατί πράγματι με τη Νέα Δημοκρατία έχω ψυχική απόσταση και πάντα ανήκα στο Δημοκρατικό Προοδευτικό Κέντρο, ένα κομμάτι του έχει μετακινηθεί και ακούει με πολύ πρόθυμα αυτιά, αυτά που έχει να πει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης.




Αν ο ΣΥΡΙΖΑ εκ των πραγμάτων από τη Δημοκρατική Αριστερά, εκπροσωπεί και το Δημοκρατικό Κέντρο υπάρχουν εφαπτόμενα σημεία. Δεν θα σας απαντήσω τι θα ψηφίσω. Η κάλπη είναι μυστική. Αν με ρωτάτε αν είμαι κοντά στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη, ναι δεν το κρύβω. Οι θέσεις μου δεν είναι τωρινές, είναι παλιές».

Ο πρώην βουλευτής, εκτίμησε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή με θεσμικό ρόλο, ενώ ερωτώμενος σχετικά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε «Είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει όραμα. Είναι γεμάτος ζωντάνια, έχει κέφι. Είναι επιτυχημένος και άφθαρτος. Αυτό σημαίνει ότι αφού πέτυχε σε μια τόσο μεγάλη χώρα όπως οι ΗΠΑ, έχει συνταγή επιτυχίας. Αν του δώσουμε την ευκαιρία να την εφαρμόσει και στη χώρα τότε όλοι θα ωφεληθούμε και η ζωή μας θα γίνει καλύτερη. Από τη στιγμή που έχει θέσεις και αφού έχει την ενσυναίσθηση που λείπει από τους υπόλοιπους πολιτικούς ναι έχει πολλά να προσφέρει. Κάθε μέρα γίνεται όλο και περισσότερο έτοιμος να κυβερνήσει. Σημασία έχει αν έχει τις γνώσεις που τις έχει, την ικανότητα, που την έχει και αν έχει όρεξη για δουλειά. Το μίγμα είναι εξαιρετικά καλό.

Δεν ξέρω αν χρειάζεται ένας καινούργιος ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε διαδικασία εμπλουτισμού και διεύρυνσης. Πολλές φορές έχω ακούσει τον Κασσελάκη να λέει ότι θα κινηθεί από τη δημοκρατική αριστερά μέχρι το προοδευτικό κέντρο. Οι κομματικοί μηχανισμοί προσαρμόζονται στις κοινωνικές συμμαχίες. Τα της συνεργασίας μας δεν θα τα επεκτείνω περισσότερο».


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use